Honden worden meer en meer als onze kinderen gezien. We willen ze bedelven met liefde en alleen het beste is goed genoeg. De trend om steeds meer terug te gaan naar hoe het oorspronkelijk door de natuur is bedoeld, speelt ook in de voeding van onze trouwe vrienden een steeds grotere rol.

Gun jouw hond gezondheid en geluk en geef wat hij tot nu toe nog niet eerder heeft geproefd!

Vita Complete® Pure Natural Do food is een puur natuurlijke hondenvoeding op basis van één magere eiwitbron (kalkoen), aangevuld met rijst, kruiden, groenten en vruchten. De voeding is tarwevrij waardoor deze ook voor honden met een intolerantie voor tarwegluten geschikt is. Het gebruik van kalkoen als magere eiwitbron, rijst als goed verteerbare bron van koolhydraten én toevoeging van meer vezels en vers vlees zorgen voor een optimale vertering (alle voedingsstoffen worden opgenomen) en een optimale stoelgang.

Iedere hond zijn eigen voeding
De voeding is afgestemd op de levensfase en rasgrootte van de hond. De JUNIOR, ADULT en SENIOR variant zijn alle drie verdeeld in aparte voeding voor MINI, MEDIUM en MAXI honden en hun specifieke behoeftes. Zo wordt er bij mini-honden meer aandacht besteed aan Dental Care, Skin&Coat en Odour Stop. Bij medium-honden aan Activity, Defence en Digestion, terwijl bij de allergrootsten de focus ligt op Digestion, Joints en Skin&Coat. Al deze focuspunten worden uitgelegd op de verpakking en in de brochure die op aanvraag verkrijgbaar is of te downloaden via www.vitakraft.nl/vitacomplete.

Vitakraft. Uit liefde…..voor de natuur!
Vitakraft gebruikt natuurlijke ingrediënten en materialen waar mogelijk. Het doel is minder schade toebrengen aan onze omgeving en de aarde behouden voor alle volgende generaties.  Zodat deze niet alleen prettig leefbaar blijft voor ons, maar ook voor onze geliefde huisdieren! Vita Complete® Pure Natural Dogfood is exclusief verkrijgbaar bij je dierenspeciaalzaak.

www.vitakraft.nl/vitacomplete