Wist je dat je al voor 50 cent per week donateur van Stichting Dierenlot kunt worden? En daarmee help je nu niet alleen de dieren in nood, maar ook je eigen huisdier!

 

Wat doet Stichting DierenLot?

Stichting DierenLot zet zich al jaren met hart en ziel in voor dieren in Nederland die een beroerd bestaan leiden. Denk hierbij aan verwaarloosde, mishandelde, op straat gezette dieren, maar ook dieren die in te kleine hokken hebben gezeten. Zij trekken zich, heel toepasselijk, het lot van deze dieren heel erg aan. Samen met diverse lokale en regionale, kleine en middelgrote organisaties geven zij deze dieren een nieuwe start, op weg naar een gezonde en gelukkige toekomst.

Voor veel lokale en regionale dierenorganisaties is transport een veel voorkomend probleem. DierenLot stelt voor deze organisaties geheel gratis hun eigen DierenLot dierenambulances ter beschikking. De organisaties krijgen deze ambulances in bruikleen zodat het vaak oude en dure rijdende materiaal vervangen kan worden en er efficiƫnter gewerkt kan worden door de organisaties.

DierenLot is in staat deze organisaties te helpen doordat zij giften ontvangen in allerlei vormen. Dit gaat van mensen die meedoen aan de loterij tot aan donateurs tot aan groothandels die voeding, snacks of dierenbenodigdheden doneren. Alleen op deze manier is het voor Stichting DierenLot mogelijk hun goede werkzaamheden voort te zetten.

 

Ook jij kunt iets doen voor dieren in nood!

Word nu voor 50 cent per week donateur van Stichting DierenLot en krijg een GRATIS Vitakraft geschenkbox met lekkere proefmonsters voor je eigen huisdier cadeau! Ga nu snel naar www.dier.nu/doneren/50cent/Word donateur en help een dier aan een betere toekomst!

Let op: deze actie loopt tot 30 november.