Heb jij een Franse bulldog? Denk je na over de aanschaf van een Franse bulldog, of ben je gewoon fan van dit ras? Dan mag het evenement van Petpret Events & More niet missen.

Op 26 april 2015 zal op het Erkemederstrand te Zeewolde van 11.00 tot 17.00 uur een groots Franse Bulldog event plaatsvinden. Die dag staat in het teken van de Franse bulldog en zijn land van herkomst. Het thema is dan ook ‘Vive la Frenchie!’.
Tijdens dit event is er van alles te doen, waaronder workshops voor de honden, een karikatuurtekenaar, een springkussen, de Tour de Franse Bulldog, allerlei kraampjes met leuke Franse Bulldog items, een fotograaf, Franse horeca en nog veel meer. Er is genoeg ruimte zodat de honden heerlijk met elkaar kunnen spelen in en om het water.

Gezondheid van het ras

Aangezien er momenteel veel te doen is omtrent de gezondheid van dit ras zal dierenarts Evert van Dijk van dierenkliniek De Arker  informatie geven omtrent de huidige gezondheid van dit ras, hoe deze verbeterd kan worden en waar je als eigenaar en liefhebber op kunt letten als het gaat om de gezondheid van een Franse Bulldog.?
Verder staat er iets nog iets unieks te gebeuren deze dag, namelijk een recordpoging voor Guiness World Records. De recordpoging die men wil verbreken is ‘de meeste honden met een bandana om’. De bedoeling is dat er zich minimaal 364 honden tegelijk verzamelen die een bandana dragen. Deze bandana hoef je niet zelf mee te nemen, maar ontvang je bij de entree.

Andere rassen ook welkom

Het evenement is volledig gericht op de Franse Bulldog, maar andere hondenrassen zijn uiteraard ook welkom. Kom je niet uit de buurt maar wil je het evenement toch graag bijwonen? Het is mogelijk om voor slechts €16,- een standplaats te huren op de camping naast het evenement. De avond voor het evenement is er een barbecue met alle campinggasten.

Voor meer informatie: www.petpret.nl of stuur een bericht naar info@petpret.nl.