Dit is Willy, een klein gecastreerd Chihuahua reutje van 7 jaar oud.

 

Karakter

Willy is een ontzettend lief, aanhankelijk, speels en gehoorzaam ventje, dat met iedereen goed overweg kan. Ook kinderen zijn geen probleem voor deze schat. Het liefst zit hij de hele dag bij je om lekker te knuffelen. Verder is Willy een waaks hondje en blaft ook relatief veel.

 

Andere honden

Willy reageert doorgaans niet zo goed op andere honden, tenzij ze van zijn eigen formaat zijn. Waarschijnlijk komt Willy het best tot zijn recht in een huis waar hij het enige dierenkind is.

 

Medische achtergrond

Willy is bekend met epilepsie en dit treedt op wanneer hij zich teveel inspant en/of te druk maakt. Hier dient het nieuwe baasje/gezin rekening mee te houden.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

verhuishond Willy

 

Waarom verhuist Willy?

Willy is door zijn huidige baasjes uit een hele nare thuissituatie gehaald waar hij werd mishandeld en aan zijn lot werd overgelaten. Zij hopen op een fijn nieuw thuis voor Willy, waar hij de liefde, zorg en aandacht krijgt die hij nodig heeft. Wie heeft er een gouden mandje klaarstaan voor dit lieve en aanhankelijke kereltje?

 

Interesse?

Ben je benieuwd of Willy bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers