Dit is Willem, een knappe gecastreerde kater (kruising Bengaal) van 4 jaar oud. Willem is een lieve, aanhankelijke, speelse en sociale kat, die erg van de gezelligheid van het gezinsleven houdt.

Hij vindt het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden, maar is geen typische schootkat. Willem is een echt gezelligheidsdier, die regelmatig om aandacht vraagt, met je ‘kletst’ (miauwt) en graag bij je in de buurt is. Hij kan goed overweg met andere katten en ook honden zijn geen probleem voor hem (mits deze aan katten gewend zijn).

Willem vindt het erg leuk om naar buiten te gaan en op muisjes te jagen en ook voor hengelspelletjes is hij te paaien. Het is van belang dat zijn nieuwe baasje/gezin hem de mogelijkheid biedt om naar buiten te kunnen gaan.
Willem is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is goed gezond.

Helaas is de andere kat in het huidige gezin erg angstig voor Willem. Na wekenlang proberen en de katten gescheiden te houden, zit er helaas geen verbetering in de situatie. Om deze reden hebben de baasjes van Willem besloten op zoek te gaan naar een fijn nieuw thuis voor hem. Wie kan dit lieve en aanhankelijke kereltje een liefdevol thuis bieden?

Ben je benieuwd of Willem bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

WILLEM