Dit is Vacak, een gecastreerde reu, kruising,  van 7 jaar oud. Echt een lieverd met een eeuwig trouwe hondenziel. Is hij bij jou welkom?

 

Vacak is een goedzak

Vacak is een ontzettende lieve, rustige, gehoorzame en aanhankelijke hond, die het liefst de hele dag geknuffeld wordt. Het is eigenlijk een wonder dat deze hond nog altijd zo’n lieverd is, als je weet wat hij allemaal heeft meegemaakt.

 

Een start met veel pech

Vacak heeft een leven als kettinghond in Roemenië achter de rug en is via een stichting in Nederland terechtgekomen. Hier mag Vacak gaan ervaren hoe leuk en fijn het leven kan zijn.Hij is ontspannen in huis en al goed gewend aan het leven als huishond.

 

Buitenpret

Op wandelen is Vacan dol, hij gaat graag met zijn baasje naar buiten. Daar hij loopt keurig mee aan de riem.Ook is hij vriendelijk naar andere honden toe tijdens de wandelingen.

 

Kerngezonde viervoeter

Ondanks dat Vacak onder erbarmelijke omstandigheden heeft geleefd, is hij gelukkig helemaal gezond. Verder is hij inmiddels gechipt, gevaccineerd en heeft een Europees paspoort.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Vacak hond herplaatser

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Vacak zijn we op zoek naar een rustig thuis zonder kinderen, waar eventueel al een andere stabiele hond of honden aanwezig is/zijn. Ook is het van belang dat zijn nieuwe baasje ervaring heeft met honden en met veel liefde, aandacht en geduld Vacak wil begeleiden in het leven als huishond.

 

Waar leeft Vacak nu?

Momenteel verblijft Vacak in een gastgezin en is hij er helemaal klaar voor om naar zijn definitieve plekje te verhuizen. Wie geeft deze ontzettende lieve knuffel dat liefdevolle thuis, waar hij optimaal van het leven mag gaan genieten?

 

Interesse?

Ben je benieuwd of jij en Vacak goed bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers