Dit is Uma, een teefje van nog maar zeven maanden oud. Ze zoekt een nieuw thuis bij iemand die voor haar de balans tussen activiteit en rust kan bewaken. Ben jij dat?

 

Een leergierige pup die alles interessant vindt

Uma is een speels, aanhankelijk en zeer actief dametje dat goed met mensen overweg kan. Een echte allemansvriend dus. Het is een ontzettend lieve en leergierige pup die uiteraard nog veel moet leren.

 

Waarom verhuist Uma?

Helaas is het huidige gezinsleven veel te druk voor Uma en raakt ze daar erg overprikkelt. Haar huidige baasjes kunnen deze dame niet de nodige rust bieden die ze zo hard nodig heeft. Daarom wordt er uitgekeken naar een nieuw liefdevol thuis, waar Uma naast haar activiteiten ook voldoende rust krijgt.

 

Op zoek naar een ervaren hondenbaas

Omdat Uma een ontzettende energieke pup is en snel overprikkelt raakt, kan ze moeilijk haar rust vinden. We zoeken naar een ervaren hondenbaasje dat Uma kan begeleiden in het vinden van de balans tussen activiteit en rust. Ook is het van belang dat haar nieuwe baasje voldoende tijd heeft om er regelmatig op uit te gaan en te spelen met Uma, zodat ze haar energie kwijt kan.

 

hond uma zoekt baas

 

Medisch en documenten

Uma is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is een gezonde hond. Ze is (nog) niet gesteriliseerd.

 

Sluit jij Uma in je hart?

Kan jij Uma de juiste begeleiding geven en een liefdevol thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!