Tygo is een knappe, gecastreerde Amerikaanse Stafford reu van 1 jaar oud. Hij is zachtaardig en wil het liefst met iedereen vriendjes worden. Kun jij hem een liefdevol thuis bieden?

 

Echte allemansvriend

Tygo is ontzettend lief, aanhankelijk, vriendelijk en enthousiast. Hij komt graag bij zijn mensen kijken en vindt het geweldig om te spelen. Op wandelen is deze lieverd gek en honden die hij buiten tegenkomt ziet hij allemaal als vriend. Tygo kan met iedereen overweg. Verder luistert Tygo goed en kan hij ook een aantal uur probleemloos alleen thuis zijn.

 

Waarom verhuist Tygo?

Het huidige baasje van Tygo heeft onverwacht een andere baan gekregen en is hierdoor meer van huis. Hierdoor krijgt Tygo helaas niet meer de aandacht die hij nodig heeft, daarom zoeken we een nieuw thuis voor deze viervoeter.

 

Medische achtergrond

Tygo is gezond, heeft al zijn vaccinaties gehad en is gechipt.

 

Sluit jij Tygo in je hart?

Geef jij Tygo een warme mand en heb je volop tijd om met hem op pad te gaan en te spelen? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers