Dit is Toef, een knappe gecastreerde kater van 8 jaar oud. Wie geeft deze lieve kanjer dat fijne nieuwe thuis?

 

Kat Toef vindt volwassen mensen leuk

Toef is een lieve, speelse en aanhankelijke kat, die het goed met (volwassen) mensen kan vinden. Kinderen vindt hij niet zo leuk en als deze in huis zijn, trekt hij zich terug in de schuur.

 

Buitenavonturier

Toef is veel en graag buiten en gaat dan op muizenjacht.  Hij is alleen binnenshuis te vinden als er iemand thuis is en dan is hij ook erg aanhankelijk en wordt graag aangehaald.

 

Waarom verhuist Toef?

Vanwege een  gedwongen verhuizing naar een appartement, heeft het huidige baasje van Toef besloten een nieuw thuis voor hem te zoeken. De kat zou immers niet gelukkig zijn op een plek waar hij niet meer naar buiten kan.

 

Documenten en medisch

Toef is gechipt, heeft een eigen paspoortje en is een gezonde kater.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Toef zoeken we een thuis waar hij de mogelijkheid heeft om zelfstandig naar buiten te kunnen gaan, bijvoorbeeld via een kattenluik. Daarnaast moet zijn nieuwe kattenbaasje binnenshuis klaar staan met een hoop liefde en knuffels om aan Toef te geven.

 

Bied jij Toef een mooie toekomst?

Kun jij Toef een nieuw thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers