Dit is Shenzi, een gesteriliseerd Europees korthaar dametje van 4 jaar oud. Wie heeft er plek in huis en hart voor dit lieve dametje?

 

Eerst even de kat uit de boom kijken

Shenzi is een lief, rustig en aanhankelijk dametje, die eerst de spreekwoordelijke kat uit de boom kijkt. Als je eenmaal haar vertrouwen gewonnen hebt, dan komt ze graag met je knuffelen en spelen.

 

Waarom verhuist Shenzi?

De reden van herplaatsing is erg verdrietig. De baasjes van Shenzi zijn verhuisd en wilden haar niet meenemen. De buren hebben de poes opgevangen en zijn nu op zoek naar een liefdevol nieuw thuis voor haar.

 

Rustig nieuw thuis gezocht

Shenzi kan goed met kinderen overweg maar het liefst  heeft ze toch een nieuw thuis zonder jonge kinderen. Deze dame houdt van een rustige leefomgeving, vandaar. Het zou fantastisch zijn als haar nieuwe huis beschikt over een katvriendelijke tuin, zodat Shenzi lekker buiten kan spelen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

verhuisdier kat nieuwe baas

 

Heeft Shenzi jouw hart gestolen?

Heb jij een gouden mandje voor Shenzi klaarstaan? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en kijk of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers