Dit is Sandy, een kruising Mechelse X Duitse herder. Ze is een vrolijke, enthousiaste gesteriliseerde teef van 5 jaar oud. Deze dame zoekt met spoed een nieuw thuis. Help jij mee?

 

Een energieke mensenvriend

Sandy is dol op mensen. Aan kleine kinderen in huis is ze niet gewend, maar buiten gaat dat altijd goed. Verder heeft ze energie voor tien; het temperament van een Mechelse herder vermomd in de ‘verpakking’ van een Duitse herder. Zij heeft duidelijke leiding en structuur nodig en is zeker goed te trainen.

 

Andere dieren

Sandy en andere honden gaan niet altijd samen, dat verschilt. En over één diersoort heeft ze een hele duidelijke mening: katten zijn niet haar vrienden.

 

Waarom verhuist Sandy?

Sandy kan momenteel, vanwege privéomstandigheden, niet thuis verzorgd worden. Daarom wordt er met spoed een ander thuis voor deze dame gezocht.

 

verhuisdier nieuwe baas sandy

 

Sterk en fit

Fysiek is Sandy heel sterk, ze mankeert nooit iets. Uiteraard is zij volledig geënt en heeft zij een op naam geregistreerde chip.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Sandy zoeken we iemand die voldoende tijd heeft om haar ‘opnieuw’ op te voeden, die haar kan geven wat ze nodig heeft en verdient. Bovendien zal haar nieuwe baas ervaring moeten hebben met dit ras en, of met een herplaatser.

 

Pas jij bij Sandy?

Kun jij Sandy de juiste begeleiding en liefdevolle omgeving bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!