Dit is Snoes, een knappe gesteriliseerde poes (kruising Maine Coon) van bijna 4 jaar oud. Snoes is een lief dametje, dat het beste gedijt in een rustige omgeving.

Ze vindt het fijn om af en toe een knuffel te komen halen en bij je op schoot te klimmen, maar ze kan zich ook prima zelf vermaken. Ook maakt ze graag gebruik van de krabpaal en is ze zindelijk.

Snoes is gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en is goed gezond. Ze woont momenteel in een huishouden waar kinderen aanwezig zijn. Dit geeft veel onrust bij haar en ze zoekt dan ook steeds een rustige plek op (die niet altijd te vinden is). Deze onrust resulteert in zichtbaar meer krabben aan de krabpaal en soms een uithaal naar de kinderen. Gezien er gezinsuitbreiding aan staat te komen, zal dit nog meer onrust gaan geven voor Snoes. Om deze reden zijn de huidige baasjes van Snoes op zoek naar een fijn, rustig en liefdevol thuis voor haar, waar ze de gelegenheid krijgt lekker haar eigen gang te kunnen gaan.

Wie kan dit lieve dametje een warm nieuw thuis bieden?

Snoes

Ben je benieuwd of Snoes bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.