Mohdie is een knappe gecastreerde kater van 2 jaar oud. Wie biedt deze knuffelaar een warm thuis met volop aandacht?

 

Kat Kohdie is dol op knuffelen!

Mohdie is een superlieve kat, speels, aanhankelijk en dol op aandacht. Knuffelen en geaaid worden vindt hij heerlijk en hij geeft zelf ook aan wanneer hij dat wil.

 

Mohdie wil je tuin gaag ontdekken

Hij gaat graag naar buiten, maar om dit veilig te kunnen is een afgebakende, katvriendelijke tuin nodig.

 

Waarom verhuist Mohdie?

Helaas hebben de huidige baasjes van deze kat te weinig tijd om hem de liefde en aandacht te geven die Mohdie zo verdient. Daarom hopen ze via deze weg een nieuw, fijn thuis voor hem te vinden.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

kat verhuizen asiel

 

Kat met goede gezondheid

Mohdie is hij gechipt, gevaccineerd, heeft hij een Europees paspoort en heeft een goede gezondheid.

 

Geschikt nieuw thuis

Het zou leuk zijn als Mohdie de mogelijkheid heeft om bij zijn nieuwe baasje(s) veilig naar buiten te kunnen. Verder wordt hij niet geplaatst bij een gezin met jonge kinderen omdat Mohdie daaraan niet gewend is. Mogelijk is zo’n huishouden te druk voor hem. Maar bij een familie met kinderen van tien jaar of ouder zal het prima gaan. Overigens moet Mohdie wel het enige kattenkind in huis zijn.

 

Sta jij klaar voor Mohdie?

Benieuwd of Mohdier en jij bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl en check of je de juiste match voor haar bent.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

 

Naar de andere herplaatsers