Dit is Matilda, een gesteriliseerd poezenmeisje van slechts 8 maanden oud. Wie geeft dit jonge, lieve en vrolijke meisje dat liefdevolle thuis?

 

Karakter Matilda

Matilda is een ontzettend lief, vrolijk, speels en sociaal poesje dat dol is op aandacht en knuffelen. Ze is graag bij je in de buurt, vindt het heerlijk om bij je te komen liggen en bij je op bed te slapen. Matilda is dol op speelgoed en speelt graag met haar soortgenootjes.

 

Waarom verhuist Matilda?

Matilda is samen met haar moeder, broertjes en zusjes gevonden in Roemenië. Ze waren allemaal erg verzwakt en haar broertjes en zusjes hebben het helaas niet overleefd. Sinds een paar weken is Matilda veilig in Nederland en doet ze het ontzettend goed in haar pleeggezin. Ze is er helemaal klaar voor om naar haar eigen, definitieve huisje te gaan.

 

Gezondheid en documenten

Matilda is gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en is een gezonde kat.

 

kat asiel verhuisdier herplaatser

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Matilda zijn we op zoek naar een baasje/gezin waar al een andere kat/poes aanwezig is. Omdat ze zo hecht aan soortgenoten, plaatsen we haar niet bij een thuis waar ze het enige huisdier zou zijn. Ook is het van belang dat ze de mogelijkheid heeft om veilig naar buiten te kunnen gaan in een afgesloten tuin of een afgesloten balkon/terras.

 

Is Matilda welkom?

Is Matilda welkom bij jullie? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl en check of je de juiste match voor haar bent.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers