23.2.2021 – Marley is een knappe Amerikaanse Bulldog dame (niet gesteriliseerd) van vier jaar oud. Ze is op zoek naar een gouden mandje. Misschien bij jou?

Wie is Marley?

Marley is lief, vriendelijk, gehoorzaam, speels, aanhankelijk en ze is erg enthousiast naar mensen toe. Ook is ze dol op haar bal, waar ze heerlijk mee kan spelen.
Van jonge kinderen wordt ze onzeker van en ze kan dan (als ze gespannen is) van zich afsnauwen. Oudere kinderen daarentegen vindt ze erg leuk en ze stoeit graag met ze. Ze kan in haar enthousiasme soms wat onbehouwen zijn, vandaar dat we haar daarom ook niet herplaatsen bij jonge kinderen. De omgang met andere honden is wisselend, sommige honden vindt ze leuk en andere weer niet.

Ervaren baasje gezocht

We zijn op zoek naar een ervaren hondenbaasje (of baasjes), die met haar aan de slag wil gaan om haar beter te socialiseren met andere honden. Gezien ze erg leergierig is en graag voor haar baasje wil werken, is de verwachting dat zij alles snel op zal pikken. Verder heeft Marley alle nodige vaccinaties gehad, is ze gechipt, heeft ze een paspoort en is ze goed gezond.

Vanwege een scheiding is het huidige baasje van Marley op zoek naar een nieuw liefdevol thuis voor haar. Wie geeft deze lieve en vrolijke kanjer die gouden mand?

Ben je benieuwd of Marley bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

nieuwsbrief