9.2.2021

Lemar is een knappe gecastreerde Podenco-reu van drie jaar oud. Hij is op zoek naar een nieuw thuis. Misschien bij jou?

Wie is Lemar?

Lemar is een ontzettende lieve, aanhankelijke en zachtaardige hond, die lief is naar iedereen (ook naar kinderen toe). Hij moet nog veel leren, maar is erg nieuwsgierig en volgzaam. De verwachting is dan ook, dat hij snel de basiscommando’s onder de knie heeft en hij vlot door zal hebben wat er van hem verwacht wordt.

Binnenshuis is Lemar een rustige hond, maar buiten kan hij wat schrikachtig zijn. Het zou fantastisch zijn als zijn nieuwe baasje/gezin hem hierin wil begeleiden. Gezien Lemar een actieve hond is, zijn we op zoek naar een baas die er regelmatig op uit willen gaan met hem om lekker te wandelen.

Waar komt Lemar vandaan?

Lemar heeft zijn eerste levensjaar doorgebracht in een Spaans asiel. Hij werd geadopteerd, maar helaas kon zijn baasje niet meer voor hem zorgen. Zijn huidige baasje heeft hem in huis genomen, maar heeft zelf weinig ervaring met honden. Ook woont Lemar momenteel met zijn baasje in een bus en dit is erg onrustig voor hem. Wie heeft er een warme mand voor deze lieve knul en wil hem de liefde en zorg bieden die hij nodig heeft?

Meer info over Lemar

Ben je benieuwd of Lemar bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

Lemar

 

nieuwsbrief