Dit is Kiki, een Amerikaans Stafford teefje van 7 jaar oud. Deze aanhankelijke dame zoekt een baas waar ze lekker tegenaan kan liggen.

 

Een kroeldoos

Kiki is een ontzettend lieve, vrolijke en aanhankelijke hond die dol is op knuffelen. Ze ligt het liefst onder een deken lekker tegen je aan. Ook kan ze erg genieten van in het zonnetje liggen en lekker met een kluif bezig zijn.

 

Waarom verhuist Kiki?

Helaas kan Kiki niet goed overweg met de andere hond in huis en leven zij gescheiden van elkaar onder één dak. Haar baasje heeft van alles geprobeerd (o.a. gedragstherapie), maar helaas heerst er continu spanning in huis en wordt de vrijheid van beide honden te veel beperkt.

 

 

Medisch

Kiki heeft heupproblemen waarvoor ze medicatie krijgt. Hierdoor moet ze het een beetje rustiger aandoen. Voorheen kon ze leuk met andere honden spelen, maar sinds haar heupklachten haalt ze daar geen plezier meer uit.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Kiki zoeken we een rustig thuis waar geen andere huisdieren aanwezig zijn. Waar mag deze lieve en vrolijke hond komen wonen?

 

Heb jij een gouden mand klaarstaan voor Kiki?

Zou jij een goede baas voor Kiki kunnen zijn? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl en ontdek of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je één van hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!