18 november 2020

Dit is Kenzo, een prachtige Mechelse Herder reu (ongecastreerd) van 2 jaar oud. Kenzo is een ontzettende lieve, speelse, vrolijke en aanhankelijke allemansvriend, die erg leergierig is. Hij is een heel blije en actieve hond, die dol is op rennen en spelen.

Wel trekt Kenzo behoorlijk aan de riem en hier zal het nieuwe baasje/gezin mee aan de slag moeten gaan. Kenzo zou baat hebben bij een consequent baasje, die al enige ervaring met honden heeft. Ook is het van belang dat het nieuwe baasje/gezin er regelmatig op uit wil gaan met hem, zodat hij lekker zijn energie kwijt kan, want Kenzo is een zeer energieke hond. Verder is Kenzo gechipt, heeft hij zijn vaccinaties gehad en is hij kerngezond.

Vanwege een relatiebreuk zijn de huidige baasjes van Kenzo op zoek naar een fijn nieuw thuis voor hem. Hij verblijft al enige tijd de ene keer bij zijn ene baasje en dan weer bij de ander. Zijn baasjes merken dat Kenzo hierdoor de stabiliteit mist die hij nodig heeft. Ook is er (door een drukke baan) helaas weinig tijd voor hem en kan hij zijn energie niet meer kwijt. Wie geeft deze ontzettende lieve en vrolijke kanjer die gouden mand?

Ben je benieuwd of Kenzo bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

Nieuwsbrief