Jimmy is een knappe gecastreerde kat van 4 jaar oud en zoekt een nieuw thuis. Is hij bij jou welkom?

 

Karakter Jimmy

Jimmy is lief, speels, eigenaardig en een tikkeltje brutaal. Ook is hij erg aanhankelijk, vindt het gezelschap van mensen prettig en loopt met zijn baasjes mee tijdens een wandelingetje buiten. Het is een stoere kerel, die nergens voor terugdeinst en hij heeft een behoorlijk jachtinstinct (geen muis ontkomt aan hem).

 

Omgang met andere katten

De omgang met andere katten is niet zo goed en om deze reden zijn we op zoek naar een nieuw thuis, waar geen andere katten aanwezig zijn.

 

Gezonde kerel

Jimmy heeft al zijn prikjes gehad, is gechipt en verkeert in goede gezondheid.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

kat zoekt nieuw thuis

 

Waarom verhuist Jimmy?

Jimmy woont samen met zijn zus (ze komen uit hetzelfde nest) en dit ging de eerste jaren heel erg goed. Daar is het afgelopen jaar helaas een flinke verandering in gekomen. Jimmy tolereert zijn zus niet meer, belemmert haar in alles en valt haar nu zelfs aan. Er hangt een agressieve en gespannen sfeer tussen de katten, die het laatste half jaar alleen maar is toegenomen. De situatie is inmiddels onhoudbaar en om deze reden hebben de baasjes van Jimmy besloten een nieuw thuis voor hem te zoeken.

 

Op zoek naar…

…een thuis waar kat Jimmy weer in alle rust tot zichzelf kan komen, waar hij de liefde en aandacht krijgt die hij nodig heeft en waar hij ook mag gaan genieten van het buitenleven.

 

Interesse

Ben je benieuwd of jij en Jimmy bij elkaar passen? Maak dan een zoekprofiel aan op verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Naar de andere herplaatsers