Dit is Franky, een knappe gecastreerde Labrador reu van 8 maanden oud. Franky is een hele lieve, aanhankelijke en gehoorzame jonge hond, die dol is op spelen en goed overweg kan met iedereen.

Franky bruist van de energie en moet nog veel leren. Het is van belang dat zijn nieuwe baasje/gezin consequent is en het zou leuk (en raadzaam) zijn als er een cursus gevolgd gaat worden met Franky. De omgang met andere honden is goed, al komt Franky soms wat dominant over.

Het is van belang dat zijn nieuwe baasje(s) er veel op uit wil(len) gaan met Franky, zodat hij goed zijn energie kwijt kan. Gezien Franky vrij groot is en soms wat onbehouwen kan zijn, plaatsen we hem het liefst niet bij kleine kinderen. De verwachting is dat het bij wat oudere kinderen prima zal gaan).

Franky is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is goed gezond. Hij is vanuit Roemenië hierheen gekomen en verblijft momenteel in een gastgezin. Hij kijkt uit naar zijn definitieve huisje, waar hij mag gaan ervaren hoe leuk het leven is. Wie geeft deze lieve, vrolijke en energieke kanjer die gouden mand?

Ben je benieuwd of Franky bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.