Dit is Blitz, een knappe (nog) ongecastreerde reu (kruising) van 7 maanden oud. Hij zoekt een nieuw thuis. Misschien wel bij jou?

 

Wie is Blitz?

Blitz is geboren in Bosniƫ. Zijn moeder leefde aan een ketting op het beton en toen ze bevallen was van haar pups, heeft een stichting ze naar Nederland laten komen. Blitz is nog erg onder de indruk van alle gebeurtenissen en dit is te merken doordat hij steeds 1 persoon opzoekt en daar het liefst continu bij wil zijn.
Ook aan de riem lopen vindt hij nog spannend en het is raadzaam om dit in een rustige omgeving te oefenen. Hij kan uitstekend overweg met andere honden en ook met (wat oudere) kinderen. We zijn op zoek naar een baasje/gezin, waar eventueel al een andere stabiele hond aanwezig is, waar Blitz zich aan op kan trekken. Gezien Blitz nog erg onzeker is en nog veel moet leren, zou het fijn zijn als zijn baasje(s) al enige ervaring met honden heeft/hebben en met veel liefde en geduld met hem aan de slag wil/willen gaan.

Blitz kijkt uit naar zijn definitieve huisje, waar hij mag gaan ervaren hoe leuk het leven is. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze kanjer?

Blitz adopteren?

Ben je benieuwd of Blitz bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.