Dit is Bayka, een gecastreerde reu (kruising Mechelse herder x Amerikaanse Bulldog van 8 jaar oud. Bayka is een lieve, aanhankelijke en sociale hond, die het heerlijk vindt om na de avondwandeling lekker bij je te komen liggen. Hij pakt dan zelf zijn eigen kleedje uit de kast!

Bayka is een echte knuffelkont, die veel aandacht en liefde nodig heeft. Zijn bench is zijn veilige en vertrouwde plekje en daar slaapt hij graag in (wel met het deurtje open). Bij spanning of onrust zoekt hij ook zelf de bench op om zich terug te trekken. Onbekende mannen vindt hij vaak spannend en dan begint hij te blaffen met zijn haren overeind. Als je eenmaal zijn vertrouwen hebt gewonnen, dan heb je er een vriend voor het leven bij.
Bayka heeft om medische reden geen staart meer en hij eet glutenvrij (in verband met darmproblemen). Ook heeft hij lichte artrose en heeft daar met name last van als hij over zijn grenzen gaat met rennen/spelen (hierin moet hij dus geremd worden). We zijn op zoek naar een ervaren hondenbaasje/gezin (zonder kleine kinderen), waar Bayka de liefde, rust en aandacht krijgt die hij nodig heeft (een rustige plek is een vereiste).

Om medische redenen is het voor het huidige baasje niet meer mogelijk om de zorg voor Bayka te dragen. Wie heeft er een gouden mand klaarstaan voor deze ontzettende lieve senior?

Ben je benieuwd of Bayka bij je past? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.

 

Bayka