TomJones is een 2-jarige Bulgaarse kruising. Deze waakse goedzak is op zoek naar een nieuw thuis…

 

Karakter TomJones

TomJones is een ontzettende lieve, aanhankelijke, en sociale hond, die graag pootjes en kusjes geeft. Maar niet aan vreemden. Hij kan erg waaks zijn en heeft meestal een sterke voorkeur voor bepaalde mensen.

 

TomJones wil er met zijn nieuwe baasje op uit!

Deze reu vindt het heerlijk om te wandelen en met andere honden te spelen. Ook luistert hij erg goed, is leergierig en hij kent de basiscommando’s. TomJones is een hond die echt zijn energie kwijt moet kunnen, zowel fysiek als mentaal.

 

Waarom verhuist deze hond ?

Momenteel verblijft TomJones in de opvang omdat zijn waakse eigenschappen helaas niet bij zijn vorige woonomgeving paste. Daarom wordt er nu naar een nieuw thuis gezocht waar hij volop liefde, begeleiding en aandacht krijgt.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

Medisch en documenten

TomJones is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en beschikt over een Europees paspoort.

 

Op zoek naar een nieuw thuis…

Voor deze hond zoeken we naar een baasje zonder kinderen die op een positieve maar duidelijke manier leiding aan hem kan geven. Enige ervaring met honden is vereist en het zou fantastisch zijn als er een tuin beschikbaar is, zodat TomJones lekker naar buiten kan. Verder is het belangrijk dat zijn nieuwe baasje veel met hem wil ondernemen.

 

Ben jij een goede match voor TomJones?

Wil jij TomJones een nieuw thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers