Dit is Daico, een knappe Duitse Herder van nog geen jaar oud. Dit gecastreerde reutje is lief en aanhankelijk, maar wel wat onzeker. Wie geeft deze kanjer de juiste begeleiding?

 

Het karakter van Daico

Daico is een hele lieve, aanhankelijke en sociale hond, die goed overweg kan met mensen en andere honden. Met katten kan hij niet goed opschieten, daarop zet hij gelijk de aanval in.

 

Samen aan de slag

Op dit moment is Daico wel erg onzeker en dat uit zich in blaffen. In de woonwijk waar hij nu woont is hij erg alert op passerende soortgenootjes en katten. Maar met de juiste begeleiding is de verwachting dat deze schat zal ontpoppen tot een gehoorzame en ontspannen hond.

 

Daico is een waterrat

Daico is een jonge, speelse en energieke hond. Hij is gek op zwemmen en heeft lange wandelingen nodig om zijn energie kwijt te kunnen. En af en toe lekker met het baasje ravotten is ook een must.

 

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Daico hond 2

 

Geschikt nieuw thuis 

Voor Daico zijn we op zoek naar een nieuw thuis zonder jonge kinderen. Zijn toekomstige baasje moet al ervaring hebben met honden om deze viervoeter juist te kunnen begeleiden.

Bij voorkeur staat zijn nieuwe thuis op een rustige plek en heeft het een tuin of erf.

 

Pas jij goed bij Daico?

Kun jij Daico een nieuw thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers