Italo is een teruggetrokken kattenziel van ongeveer 4 jaar oud. Hij kwam als zwervertje het asiel binnen en zoekt nu een veilig thuis.

 

In het asiel laat Italo zich liever niet zien

Doordat Italo in het asiel liever met rust wordt gelaten, valt hij niet op bij potentiële baasjes die op bezoek komen. En dat is spijtig, want daardoor is een nieuw thuis vinden voor deze lieverd extra moeilijk.

 

Behoefte aan een lange wenperiode

Dat deze jongen zich liever verstopt, heeft waarschijnlijk met zijn verleden te maken. We weten niet wat er op straat met Italo is gebeurd, maar hij heeft moeite om mensen te vertrouwen.

Een vriendschap met Italo opbouwen is zeker mogelijk, maar heeft tijd nodig. Als hij je een tijdje kent, laat hij je steeds vaker toe. Snoepjes spelen daarbij een grote rol, want deze kater is gek op eten!

 

Kerngezonde kater

Italo is helemaal gezond, gechipt en gevaccineerd.

 

Als je Italo in huis neemt…

Gun Italo zijn rust als je hem bij jullie thuis verwelkomt. Dring je vooral niet op, praat met zachte stem tegen hem en knipper regelmatig rustig met je ogen. Zorg daarnaast voor voldoende plekjes waar hij zich rustig terug kan trekken.

 

Bied jij Italo een veilig thuis ?

Kun jij Italo de rust en veiligheid geven die hij zoekt? Neem dan contact op met Dierenzorgcentrum Louterbloemen:

Tel:                     078 613 7902

Website:            louterbloemen.nl

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers