Taiko is een 6-jarige Stafford die gek is op mensen. Door zijn uiterlijk heeft deze reu helaas al veel pech gehad en is hij meermaals teruggebracht naar het asiel. Ja, je leest het goed; door zijn uiterlijk…

 

Taiko knuffelt met volle overtuiging

Taiko loopt soms over van enthousiasme en doet dan ook alles met veel overtuiging. Van mensen om zich heen krijgt hij geen genoeg; die ziet hij – ondanks alles wat er gebeurd is – nog altijd als zijn trouwste maatjes.

Deze lieve spierbundel is zeer energiek, gek op actie en superintelligent. Rennen en spelen in de weide is zijn favoriete bezigheid en voor eten doet hij alles! Een combinatie waardoor hij goed te trainen is.

 

Terug naar het asiel

In 2015 kwam Taiko als vondeling in het asiel terecht. Helaas meldde niemand zich als zijn baas en zo werd deze reu een vaste bewoner van de opvang. Hij werd twee keer geadopteerd maar weer teruggebracht.

Niet omdat deze lieverd zich niet goed gedroeg, maar omdat buurtbewoners klaagden dat hij een eng uiterlijk heeft. De gecoupeerde oren van Taiko betekenen volgens hen dat hij levensgevaarlijk is. Helaas hadden ze niet in de gaten dat hij juist een vriendelijke reus is.

 

Medische achtergrond

Taiko is kerngezond, gevaccineerd en gecastreerd.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Taiko hond asiel actief

 

 

Een nieuwe baas voor Taiko

Voor deze hond zoeken we een nieuw baasje die hem leert hoe het is om geliefd te zijn. Wel moet je als verzorger stevig in je schoenen staan. Taiko is krachtig en hoe lief bedoeld zijn opspringende poten ook zijn, ze kunnen een klein persoon zo omver werpen. Daarom is een gezin met kleine kinderen geen optie.

Verder zoeken we een nieuw thuis zonder soortgenoten en katten; met beiden kan deze hond niet goed overweg.

 

Interesse?

Kun jij Taiko een gouden mand bieden? Neem dan contact op met Noodasiel Lommel:

Tel: +32 (0)11 56 23 73

Mail: noodasielnoordlimburg@gmail.com

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers