Thomas is een vrolijke 1-jarige reu die zichtbaar geniet van liefdevolle aandacht. Deze hond heeft eigenlijk maar één wens: een eigen thuis en baasje met wie hij op avontuur mag gaan. Maak jij de droom van Thomas waar?

 

Vrolijke Thomas krijgt geen genoeg van het knuffelen

Thomas is een heel lief, vrolijk en aanhankelijk hondje dat dol is op aandacht. Het is een hele sociale viervoeter, zowel naar volwassenen als naar kinderen toe.

 

Omgang met andere dieren

Met andere honden kan Thomas goed overweg, zeer goed zelfs. Hij ziet soortgenoten als dikke vrienden. Aan katten is hij nog niet zo gewend, maar daar wordt op dit moment mee geoefend.

 

Waarom verhuist Thomas?

Thomas verblijft nu bij een gastgezin. Daar zorgen ze goed voor hem maar daar kan hij niet voor altijd blijven. Eerder is dit reutje uit Roemenië gekomen, waar hij achtergelaten en met een touw om zijn nek werd gevonden. Gelukkig heeft deze nare ervaring zijn vrolijke aard niet aangetast. Eenmaal in Nederland werd hij weer helemaal zichzelf en ontpopte zich tot een trouwe schat.

 

Gezond en gevaccineerd

Thomas is gechipt, gevaccineerd, beschikt over een Europees paspoort en is gezond.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

thomas herplaatser hond 1

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Thomas zoeken we een nieuw baasje dat veel met hem wil ondernemen. Hij is nog maar één jaar oud en moet zijn energie kwijt kunnen. Daarnaast wil hij veel kunnen spelen en knuffelen, daar is hij gek op!

 

Sluit jij Thomas in je hart?

Ben jij een energiek persoon die volop liefde, aandacht en tijd aan Thomas wil geven? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers