Dit is Rex, een knappe reu 8 jaar oud. Hij is anderhalf jaar geleden gevonden in Roemenië en verblijft nu al sinds enige tijd in Nederland in de hoop een forever home te vinden. Sluit jij Rex in je hart?

 

Rex snuffelt er op los!

Rex is een ontzettende lieve, aanhankelijke en makkelijke hond, die gek is op knuffelen. Hij kan goed overweg met mensen en ook kinderen zijn geen probleem voor hem. Rex is zindelijk en loopt netjes mee aan de riem.

 

Omgang met andere honden

Rex  is niet zo dol op andere reuen, die ga je liever met hem uit de weg. Met teefjes daarentegen heeft deze knapperd geen enkel probleem.

 

Waarom verhuist Rex?

Helaas is de vrouw bij wie Rex woont ernstig ziek geworden. Daarom moet er spoed naar een nieuw thuis voor deze viervoeter worden gezocht.

 

Helemaal gezond

De hond is gechipt,  gecastreerd, gevaccineerd en  beschikt over een Europees paspoort. Rex is bovendien helemaal gezond.

 

Pas jij goed bij Rex?

Mag Rex samen met jou op snuffelavontuur? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers