Dit is Sjaak, een knappe Roemeense gecastreerde reu (kruising) van 1,5 jaar oud. Hij zoekt een nieuw thuis waar hij tot rust kan komen.

 

Sjaak vindt vreemde mensen nog een beetje eng

Sjaak is een lieve, speelse en aanhankelijke hond, die erg gesteld is op de gezelligheid van een gezin. Als er vreemde mensen op bezoek komen, vindt Sjaak dit nog erg spannend. Maar met de juiste begeleiding is de verwachting dat hij hier meer vertrouwen in zal krijgen.

 

Waarom verhuist Sjaak?

Sjaak woont momenteel in een druk gezin, waar veel aanloop is. Hier heeft hij niet de mogelijkheid/ruimte om zich terug te kunnen trekken en dit geeft onrust.

 

Medisch + documenten

Hij is gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en is verder goed gezond.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Sjaak hond verhuisdier

 

Geschikt thuis voor Sjaak

Voor Sjaak zoeken we een rustig thuis, waar hij ook de mogelijkheid heeft om zich – bij visite – terug te kunnen trekken. Hij is dol op andere honden en het zou fijn voor hem zijn als er een andere stabiele/rustige hond aanwezig is.

 

Bied jij Sjaak een gouden mandje?

Kun jij Sjaak een rustig en liefdevol thuis bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers