Roso is een actieve, knappe kruising Teckel X Stafford van 1,5 jaar oud. Deze aanhankelijke reu is op zoek naar een nieuw thuis bij iemand die graag naar buiten gaat…

 

Rosko is een wandelfanaat

Rosko is een lieve, aanhankelijke, actieve en speelse hond, die dol is op wandelen. Daar krijgt hij maar geen genoeg van! Verder is hij een echte allemansvriend en kan zowel met andere honden als mensen overweg.

 

Waarom verhuist Rosko?

Helaas zijn de huidige baasjes van Rosko veel van huis en krijgt hij hierdoor niet de aandacht en beweging die hij nodig heeft. Dat is dan ook de reden dat zij een liefdevol, nieuw thuis voor hun viervoeter zoeken.

 

Medisch

Rosko is ongecastreerd, gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en is goed gezond.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Rosko zoeken we een baasje of gezin – eventueel met wat oudere kinderen – die regelmatig een heerlijke wandeling willen maken met deze schat en waar hij niet te vaak alleen thuis hoeft te zijn.

 

Neem jij Rosko mee op wandelavontuur?

Gaan jullie graag wandelen en mag Rosko voortaan met jullie mee? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers