Kater Ray is vier jaar jong en kwam als zwerver het asiel binnen. Daar heeft hij het heel moeilijk en leeft een teruggetrokken bestaan. Bied jij deze kat een nieuw thuis waar hij kan ontstressen?

 

Ray in het asiel

Ray is bang, heel erg bang in het asiel. Hij kruipt in de uiterste hoekjes van de cattery, in zijn oogjes zie je de angst en onzekerheid die hij iedere dag weer voelt.

 

Laat Ray in alle rust weer contact maken

Ray is absoluut een lieve kat, maar hij weet zich nog geen houding te geven tegenover mensen. Hij is erg schuw en kan blazen als je hem benaderd.

Deze kater wacht op iemand die hem in alle rust weer contact kan laten maken met de wereld om hem heen. Laat hem in het begin gewoon zijn gang gaan en dring jezelf niet op. Praat zachtjes tegen hem en als je oogcontact maakt, knipper je veel. Daarmee vertel je Ray dat je te vertrouwen bent en kun je uiteindelijk samen een band opbouwen.

 

Medische achtergrond

Ray is gecastreerd, gevaccineerd en kerngezond.

 

Tekst gaat verder onder afbeelding,

Ray 2

 

Geschikt nieuw thuis 

Voor Ray zoeken we een rustig baasje met veel geduld. Alleen in een vredig thuis zonder andere dieren en kinderen, zal deze kater weer kunnen ontspannen en zich veilig voelen.

 

Contact over deze kater

Kun jij deze schat een thuis bieden of wil je meer informatie over hem? Neem dan contact op met Dierentehuis Louterbloemen:

Telefoon: 078 613 79 02

Mail: info@louterbloemen.nl

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers