Puppy Rudolph kwam in een asiel in Iowa terecht waar geen plaats meer voor hem was. Het is heel triest maar waar, er werd besloten het hondje te euthanaseren. Eenmaal bij de dierenarts kreeg de zaak echter een andere wending. Rudolph weigerde te sterven…

Puppy Rudolph werd weer wakker

Nadat het spuitje gezet was, merkte de dienstdoende dierenarts tot zijn verbazing dat de hond weer wakker werd. De dierenarts besloot geen tweede poging te wagen. Er werd contact gelegd met het opvangcentrum ‘King Harvest Pet Rescue’ te Davenport en zij namen de zorg voor Rudolph over. Bij dit opvangcentrum was hij veilig omdat zij de dieren nooit om niet-medische redenen laten euthanaseren.

 

Op zoek naar een warm thuis

Medewerkers van ‘King Harvest Pet Rescue’ waren vastbesloten om voor Rudolph een goed en liefdevol thuis te vinden. Via Facebook deelden ze zijn verhaal en al snel werd dat opgepikt door de lokale media. En niet zonder resultaat! Binnen een mum melden allerlei mensen ze zich aan om hond Rudolph te adopteren.

 

Een nieuw baasje voor Rudolph

Onlangs was het grote moment eindelijk daar: Rudolph kreeg zijn welverdiende warm thuis. “Het was een moeilijke beslissing want we hebben zoveel prachtige aanbiedingen gekregen”, aldus het opvangcentrum.“Maar Rudolph verloor zijn hart aan deze jongeman en het gevoel was helemaal wederzijds.” En zo krijgt dit verdrietige verhaal alsnog  een happy end.

 

Lieve Rudolph, wat heb jij als kleine ventje al een hoop meegemaakt en wat een kracht zit er in dat hondenlijfje van jou! We duimen dat je vanaf nu een prachtig leven tegemoet gaat, zonder zorgen en zonder pijn. <3 ~Hart voor Dieren

 

Bron: www.hln.be

 

Dierennieuws

Op de hoogte blijven van het dierennieuws? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief van Hart voor Dieren.

 
 

Meer lezen?

Word abonnee van Hart voor Dieren en lees maandelijks tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier. Verder geniet je van prachtige dierenfoto’s, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren en natuurlijk de leukste abonneevoordelen.

Profiteer nu van vakantiekorting en ontvang 6 nummers voor slechts € 14,95 (i.p.v. €25,50 in de winkel).

Word nu abonnee 

Hart voor Dieren abonnement korting vakantie