Deze 6-jarige dame zit nu 1,5 jaar het asiel. En dat terwijl Nalu de vrolijkheid zelve en dol op mensen is. Tijd om ook voor haar een nieuw thuis te vinden!

 

Waarom zit Nalu in het asiel?

Nalu zit nu ruim 1,5 jaar in het asiel. Ze is al eerder geadopteerd maar doordat haar baasjes uit elkaar gingen, kwam deze schat helaas weer in de opvang terecht.

 

Nalu is aanhankelijk en nieuwsgierig

Nieuwsgierig onderzoekt Nalu de cameratas van onze hoofdredacteur, snuffelt aan haar handen en geeft kopjes met overtuiging. Deze dame is duidelijk niet verlegen!  Zoals zoveel katten, heeft ook Nalu wel een eigen willetje…  Soortgenootjes boeien haar niet, die is ze liever kwijt dan rijk.

 

Speelse kat

Verder is Nalu erg speels en kan helemaal opgaan in haar spel. Soms vergeet ze daarbij dat een mensenhand geen speelgoed is; iets om op te letten! Bewegende speeltjes vindt deze poes dan ook enorm interessant. Verder is Nalu gek op het spelen met water en drinkt ze het liefst uit een kraan of een fonteintje.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Nalu nieuw thuis

 

Op zoek naar een nieuw thuis

Voor Nalu zoeken we een nieuw thuis bij iemand zonder andere dieren en waar ze af en toe naar buiten kan.

 

Mag Nalu bij jullie wonen?

Kun jij Nalu een gouden mandje bieden? Neem dan contact op met Noodasiel Lommel:

Tel: +32 (0)11 56 23 73

Mail: noodasielnoordlimburg@gmail.com

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers