Als je hond of kat ziek is of een pootje breekt, dan wil je goed verzekerd zijn. Zonder gedoe met declaraties of dure premies. Daarom heeft een groep baasjes nu zelf een zorgverzekering voor huisdieren opgericht: PetSecur. 

Lage premie, hoge uitkering
Ieder baasje kan lid worden. Samen staan de leden borg voor elkaar. Dat zie je terug in de lage premie en de hoogste uitkering van Nederland: tot wel € 6.000 per jaar. Voor iedere hond of kat is er een passende polis. Je verzekering sluit je snel en eenvoudig af op www.petsecur.nl

Voorkomen is beter dan genezen
PetSecur heeft geen winstoogmerk en kijkt altijd naar het baasje achter de polis. Die kan veel zelf. Dierenarts en ambassadeur van PetSecur Piet Hellemans heeft daarom een checklist samengesteld. Hiermee controleer je snel of je huisdier gezond is. De checklist is gratis.

Houd je huisdier gezond met de gratis PetSecur e-mail alerts
Zoveel soorten, zoveel maten. Ieder dier kent eigen kwetsbaarheden en dan is het handig op de hoogte te blijven van de laatste tips & trucs om je huisdier gezond te houden. Meld je nu daarom kosteloos aan voor de regelmatige PetSecur e-mail alerts.

De ledenservice helpt je graag
Vragen over de zorgverzekeringen van PetSecur stel je online aan de ledenservice.