Eerbeek / Barneveld, september 2021| Huisdieren zijn veelal een volwaardig lid van het gezin. Ze zijn onmisbaar en brengen ons dagelijks veel liefde en geluk. Uit onderzoek is gebleken dat we vaker ´ik hou van je´ tegen ons huisdier zeggen dan tegen onze eigen ouders. Kortom, ons huisdier speelt een belangrijke rol in ons leven. Vitakraft, producent en leverancier van huisdierproducten, weet als geen ander hoe belangrijk onze dieren voor ons zijn. Uit liefde voor huisdieren en het geluk dat zij brengen, organiseert Vitakraft op zaterdag 2 oktober het Pets´ Experience event, waarbij de vriendschap tussen hondenbaasje en hond wordt gevierd. Nieuwsgierig? Lees gauw verder.

 

Pets’ Experience: een event voor baasje en hond

Om de band tussen baasje en huisdier te vieren organiseert Vitakraft op zaterdag 2 oktober het allereerste Pets’ Experience. Op dit evenement beleven honden én hun baasjes een heerlijke dag boordevol leuke activiteiten. Van workshops en lezingen tot spellen en wandelingen. En dat alles onder het genot van muziek en een lekker drankje en hapje. Voor ieder wat wils. Allemaal te beleven op locatie Aeres MBO Barneveld. In samenwerking met diverse partners als de Nederlandse Dog Dance Bond en Doggy Dating is een veelzijdig programma opgesteld waarbij de hond in de spotlight staat. Ook aan de kleintjes is gedacht, dus het hele gezin gaat een heerlijke dag tegemoet.

 

Wat valt er te beleven?

Het programma bestaat uit diverse activiteiten. Zo kan er onder andere een lezing worden bijgewoond die ingaat op de lichaamstaal van de hond. Wat probeert jouw hond je te vertellen? Honden worden in de watten gelegd met een heerlijke hondenmassage en de band met de hond wordt versterkt door mooie hondensporten als Dog Dance, Hoopers en Dog Frisbee. “De relatie met onze viervoeter uit zich op verschillende manieren. Van lekker verwennen, goede verzorging en leerzame trainingen. Al deze componenten komen aan bod tijdens de Pets’ Experience.” laat Vitakraft weten.

 

Ook lekker relaxed

Naast de leuke activiteiten kan er ook lekker worden gerelaxed. Met lekkere hapjes en drankjes en uiteraard onweerstaanbare hondensnacks gaat de bezoeker én zijn hond  een zorgeloze dag tegemoet.

Wil jij je hond een fijne Dierendag bezorgen? Kom dan zaterdag 2 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur naar het Vitakraft Pets’ Experience event op het terrein van Aeres MBO Barneveld. Pets’ Experience is toegankelijk middels Testen voor Toegang. Wil je meer weten of direct een ticket kopen? Ga dan naar www.vitakraft.nl/petsexperience.

evenement hond en baas