Je wilt het beste voor jezelf, dus waarom niet voor je viervoeter? Yarrah biedt zuiver, biologisch voer voor honden en katten zonder kunstmatige toevoegingen. De overstap van conventioneel voer naar biologisch voer kan soms wat lastig zijn. Daarom heeft Yarrah het Over-op-Organic pakket geïntroduceerd. Dit pakket zorgt voor een soepele overgang van het huidige voer van je dier naar biologisch voer van Yarrah.

 

Het Over-op-Organic pakket à € 9,99 bevat voer voor zeven dagen, bestaande uit zowel droogvoer en 7 alu-kuipjes met natvoer. Bij het pakket wordt een heldere handleiding geleverd met handige tips om de overstap zo eenvoudig mogelijk te maken én het nummer van de overstap-hotline. Het Yarrah team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en om tips te geven.

 

Biologisch voer – beter voor jouw dier, beter voor alle dieren

Yarrah biedt een natuurlijk dieet van gecertificeerde, biologische kwaliteit voor zowel honden als katten. De producten van Yarrah zijn 100% vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, toegevoegde suikers en genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Zelfs de dieren die uiteindelijk in het voer verwerkt worden, eten biologisch voer dat niet bespoten is met allerlei nare pesticiden. 87% van de baasjes ziet resultaat na de overstap op biologisch voer van Yarrah: de dieren zijn energieker, hebben minder last van jeuk en allergische reacties en hebben een mooiere vacht.

 

Biologisch betekent ook dat de dieren die uiteindelijk in het voer van Yarrah terecht komen, een beter leven moeten hebben gehad. Het is belangrijk dat ze zowel tijd als ruimte hebben om te leven; binnen én buiten. Respect is het sleutelwoord. Vandaar dat Yarrah het Beter Leven keurmerk met de volle drie sterren draagt. Het voer van Yarrah is bovendien proefdiervrij. Geen kennels met honden en katten die nieuwe producten testen. Het voer wordt bij de honden en katten thuis uitgeprobeerd. Daarom is Yarrah niet alleen beter voor jouw dier, maar voor alle dieren.

 

Meer weten over het Over-op-Organic pakket van Yarrah? Ga naar https://www.yarrah.com/over-op-organic/