Deze herfst steekt Versele-Laga zijn groene Nature-verpakkingen in een nieuw fris kleedje. Maar niet enkel de verpakkingen krijgen een update …

Gezonde keuzes staan dezer dagen centraal in onze zoektocht naar smaakvolle natuurlijke voeding. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze huisdieren willen we op dat vlak het beste. Daarom hebben ze ook voor alle dieren de samenstelling en vorm van de voeding grondig herzien.

Op basis van nutritioneel onderzoek, nieuwe productiemethoden en uitgebreide smaaktesten werden voor alle kleine zoogdieren de mengelingen grondig herwerkt. Het resultaat is een volledig voedingsaanbod vol variatie, gebaseerd op de natuurlijke leefomgeving van elk dier.

 

Smaakt als thuis, voelt als thuis

 

Voor alle dieren is die vrije natuur namelijk hun echte thuis. Een wereld waarin het lekker eten, volop spelen en ontdekken is. Een wereld ook vol variatie aan smaken en texturen, en boordevol natuurlijke vitaminen en mineralen. Met de vernieuwde Nature geven we onze dieren diezelfde rijke en voedzame ingrediënten.

Mengelingen specifiek voor elk dier samengesteld zorgen voor een even evenwichtige als lekkere voeding. Zo vormt Nature de mooiste garantie voor de beste verzorging en de gezondste verwennerij voor jouw dier op elk moment.

Nature is een compleet gamma met het beste uit de unieke habitat van elk dier. Een gamma dat perfect aanbiedt wat dieren in hun natuur zouden vinden en ervoor zorgt dat ze zich écht goed in hun vel voelen.

Ontdek er meer over op www.versele-laga.com/nature