Dit is Murphy, een Griekse adonis van 11 maanden oud. Deze lieve hond verblijft momenteel bij een gastgezin en zoekt een eigen baasje.

 

Sociale hond die graag knuffelt

Murphy is een hele lieve, aanhankelijke , speelse, vriendelijke en sociale hond, die het liefst bij je op schoot kruipt om te knuffelen. Hij is erg gehoorzaam, kan goed overweg met andere honden en zelfs met paarden!

Murphy loopt vaak al netjes mee aan de riem. Alleen als hij een andere hond of kat ziet, wil hij in zijn enthousiasme nog wel eens aan de riem trekken.

 

Het verhaal van Murphy

Als pup is Murphy samen met zijn zusje gevonden op het Griekse Lefkas. Ze liepen daar rond op een parkeerplaats en verkeerden in slechte conditie. Gelukkig werden zij gevonden en verzorgd en onlangs zijn zij naar Nederland gekomen om hier een mooi leven op te kunnen bouwen.

 

Gek op eten

Murphy is dol op eten en je moet dan ook goed in de gaten houden dat je geen voedsel onbeheerd laat liggen. Murphy heeft het dan namelijk zo te pakken!

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

Medische achtergrond

Murphy is gecastreerd, gechipt, gevaccineerd, heeft een Europees paspoort en is verder goed gezond.

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Murphy zoeken we een baasje waar Murphy veel liefde, aandacht en beweging krijgt. Gezien zijn leeftijd moet hij natuurlijk nog veel leren. Het zou dan ook erg leuk voor hem zijn als zijn nieuwe baasje met hem op cursus wil gaan.

 

Bied jij Murphy een mooi leven?

Ben jij een energiek persoon die volop liefde, aandacht en tijd aan Murphy wil geven? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers