Lucifer is een ondeugende Europees korthaar. Deze 1-jarige kater die graag naar buiten gaat, zoekt een nieuw thuis.

 

Aanhankelijke boefje Lucifer

Lucifer is een lieve, aanhankelijke en ondeugende kat. Hij vindt het heerlijk om bij je te liggen en te knuffelen. Hij is erg speels en barst van de energie.

 

Waarom verhuist kater Lucifer?

Helaas klikt het niet tussen Lucifer en de andere kat in huis en dit zorgt voor veel spanningen. Bovendien wonen de huidige baasjes van Lucifer in een appartement. Dat is geen ideale omgeving voor deze kater omdat hij graag buiten op avontuur gaat.

 

Een gezonde kater

Lucifer is gechipt, gevaccineerd, beschikt over een Europees paspoort en is verder goed gezond.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

kat lucifer asiel verhuisdier

 

Geschikt thuis

Voor Lucifer zoeken we een nieuw thuis zonder kinderen, waar hij gemakkelijk naar buiten kan gaan. Verder moet deze kater ook binnenshuis uitgedaagd worden om zijn energie kwijt te kunnen. Zijn nieuwe baasje moet er dus plezier in hebben om veel met Lucifer te spelen en te kroelen.

 

Pas jij bij Lucifer?

Benieuwd of jij bij deze spring-in-‘t-veld een goed thuis kan bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers