Lola is een knap gesteriliseerd teefje van 10 maanden oud. Ze zit in een pleeggezin en heeft voor het nieuwe jaar maar één wens: een liefdevol eigen thuis…

 

Een echte allemansvriendin

Lola is een hele lieve, aanhankelijke en energieke hond, die dol is op knuffelen. Verder ziet ze in iedereen een nieuwe vriend en kan dan ook goed met mensen en andere honden overweg.

 

Waarom verhuist Lola?

Lola is op Curaçao gevonden en ondergebracht in een plaatselijk shelter. Helaas was er daar niemand die haar wilde adopteren, wat onbegrijpelijk is omdat ze zo ontzettend lief is.Daarom is besloten om dit kleintje naar Nederland over te laten komen en zo haar kansen op een forever home te vergoten. Momenteel verblijft Lola in een gastgezin.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

lola hond verhuizen

 

Geschikt nieuw thuis

Voor Lola zoeken we een nieuw baasje dat veel met haar wil ondernemen. Lange wandelingen maken, fietsen en naar (puppy)cursus, dat zou fantastisch zijn voor deze viervoeter.

Bij voorkeur heeft Lola’s nieuwe baasje al een hond, waar ze een fijn speelmaatje aan heeft en aan wie ze zich ‘ op kan trekken’. Uiteraard moet wel zorgvuldig bekeken worden of het tussen de twee viervoeters klikt voordat Lola geplaatst kan worden.

 

Gezondheid en documenten

Lola is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is verder goed gezond.

 

Sluit jij Lola in je hart?

Ben jij een ondernemend persoon en kun jij Lola liefdevol in zijn hart sluit? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers

 

 

 

 

Meer lezen?

Word abonnee van Hart voor Dieren en geniet elke maand van prachtige dierenfoto’s, tips en informatie over voeding, gezondheid en de opvoeding van jouw huisdier, indrukwekkende reportages over natuur en wildlife, handige weetjes over hobby- en boerderijdieren en natuurlijk de leukste abonneevoordelen.