Pip is een echte aanhankelijke kater van 5 jaar oud. Maar deze Europees Korthaar heeft wel even de tijd nodig om aan je te wennen. Pip gaat graag naar buiten. Bij wie is deze lieve buitenkat welkom?

 

Pip kijkt eerst de kat uit de boom

Pip kijkt altijd eerst even de spreekwoordelijke kat uit de boom. Hij is in het begin afwachtend en observeert dan van een afstandje. Maar heeft deze kater eenmaal door dat hij je kan vertrouwen, zal hij zich ontpoppen tot een hele lieve en aanhankelijke kat.

 

Waarom verhuist Pip?

Sinds de komst van een kindje in het gezin, trekt Pip zich steeds meer terug. Om deze reden zijn de huidige baasjes van Pip, met pijn in hun hart, op zoek naar een nieuw liefdevol thuis voor hem.

 

Medisch

Pip is gechipt, gevaccineerd en is verder goed gezond.

 

Geschikt nieuw thuis

Deze kater zal zich het meest op zijn gemak voelen in een rustig huis waar geen andere dieren of kinderen aanwezig zijn. Pip moet als buitenavonturier bovendien de mogelijkheid hebben om af en toe naar buiten te gaan. Binnenshuis zou het fijn zijn als hij ook zijn eigen plekjes heet waar hij zich zo nu en dan even terug kan trekken.

 

Mag Pip bij jullie bijkomen van alle drukte?

Kunnen jullie Pip een rustige omgeving bieden? Maak dan een zoekprofiel aan op Verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn en een reactie achter te laten.

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Misschien kun je de dieren een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers