Berghem:“ Het kan en het is een realistisch aantal.” Zegt ze stellig. Kim Feenstra zet zich als ambassadrice van Stichting Dierenhulp in om dieren te helpen en leed te voorkomen. Steriliseren is de oplossing die helpt, diervriendelijk is en leed voorkomt.

“Kijk, dieren die op straat leven, wel of geen eigenaar hebben fokken helaas maar door. De problemen die daardoor ontstaan zorgen weer voor nog meer ellende. Dode dieren op straat, ziek, mager en kansloos lopen velen dagelijks op straat. Terwijl een simpele ingreep zorgt voor minder dieren en bovendien veel gezondere dieren.” Geeft het topmodel duidelijk aan.

Kim heeft op haar vele reizen al zoveel ellende gezien met dieren dat ze vol overgave het vrijwilligerswerk van Stichting Dierenhulp als Ambassadrice steunt.

“Het zijn mensen met het hart op de juiste plek en al een jarenlange ervaring op dit vlak. Bovendien is het een diervriendelijke aanpak die direct bij de bron al veel leed voorkomt. Maar we moeten wel zorgen dat er voldoende geld is om het te kunnen doen. Met 3 euro per maand help je al geweldig mee. En zeg nu zelf wat is 3 euro per maand? Een wijntje minder of zo…”

Stichting Dierenhulp is al jaren grootschalig aan het steriliseren op de Nederlandse eilanden Curacao en Bonaire. Enkel op Curacao jaarlijks al meer dan 1600 dieren die op kosten van Stichting Dierenhulp bij de dierenartsen geholpen worden. Steeds meer overheden en instanties hebben deze aanpak overgenomen omdat het diervriendelijk is.

Wil jij Kim Feenstra helpen het doel van 2000 ingrepen te halen ga dan naar www.dierenhulp.nlen meld je aan.