Als je tijdens de lockdowns een hond of kat adopteerde, heb je als kersvers baasje een extra uitdaging. Hondenscholen werden gesloten en cursussen over de gezondheid en het gedrag van je kat gingen niet door. De online huisdierenschool biedt uitkomst.

 

Online huisdierenschool

Bij de Huisdierenschool vind je online cursussen over communicatie met je kat of hond, hoe je checkt of je dier gezond is, maar ook over bijzondere activiteiten die je kunt ondernemen met je hond. En ook als je met je viervoeter tegen een serieus probleem aanloopt – bijvoorbeeld verlatingsangst – en hulp nodig hebt, kun je bij deze online school terecht.

 

Leren was nog nooit zo leuk!

De huisdierenschool biedt een platform voor dierenliefhebbers die de band met hun hond of kat willen versterken. Dierenexperts delen hun waardevolle kennis in online cursussen, aangevuld met waardevolle video’s.

 

Initiatief van Verhuisdieren.nl

De online trainingen van de Huisdierenschool zijn een initiatief van Verhuisdieren.nl. Deze organisatie probeert onder meer via Hart voor Dieren een nieuw thuis te vinden voor honden en katten. Door het aanbieden van online trainingen wil Verhuisdieren.nl de dieren een vliegende start geven bij hun nieuwe baasje. Maar de cursussen van Huisdierenschool zijn natuurlijk ook geschikt voor mensen die een pup of kitten hebben geadopteerd.

 

Kortingscode voor 50% korting

Nog tot 31 januari krijg je 50% korting op je eerste cursus! Kies de cursus die je wilt volgen en gebruik bij het afrekenen de code HDS2022.

 

nieuwsbrief dierentips