Hulde voor hondelhotel Roedelhoeve in Tielt, Vlaanderen. Het hotel vangt gratis de honden op van mensen in Oost- en West-Vlaanderen die het coronavirus hebben.  

Initiatief Hondenhotel Oost- en West-Vlaanderen

Het advies om niet te reizen heeft ook zijn weerslag op boekingen bij het Vlaamse Hondenhotel Roedelhoeve. Daar kwamen heel wat annuleringen binnen maar eigenaresse Dominique besloot de gebeurtenis om te zetten in iets positiefs. De verblijven die nu leeg staan stelt ze kosteloos ter beschikking voor honden van wie de baasjes door het coronavirus getroffen zijn.

 

Wie kan gebruik maken van de service?

Het hondenhotel kan alleen mensen in Oost- en West-Vlaanderen helpen. Omdat de betreffende baasjes niet meer naar buiten mogen, halen zij de honden namelijk zelf op. Daarbij houden ze zich natuurlijk altijd aan de gezondheidsvoorschriften.Verder moet er sprake zijn van een quarantaine-situatie en de baasjes dusdanig ziek zijn dat ze de zorg ook binnenshuis niet meer aan kunnen.

Woon je in het betreffende gebied en moet je in quarantaine blijven? Dan kun je De Roedelhoeve contacteren om gebruik te maken van hun uitlaatservice.

 

Ik heb hulp nodig voor de zorg van mijn huisdier

Als je in aanmerking komt voor de gratis opvang van je huisdier bij De Roedelhoeve, neem dan contact op via:

Tel: (+32) (0)476-79.45.11

Mail: info@roedelhoeve.be

 

Groot hart voor dieren

Wat een prachtig en hartverwarmend gebaar. De redacteur van Hart voor Dieren moest even een traantje wegpinken toen ze de eigenaresse van het hondenhotel aan de telefoon sprak. Wat een geweldig initiatief, wat een groot hart voor dieren. Dank je wel!

 

Blijf op de hoogte van dierennieuws

Belangrijke nieuwtjes uit de dierenwereld ontvangen? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief van Hart voor Dieren:

Ja, houd mij op de hoogte

 

 

bron: Hondenhotel De Roedelhove