Hallo, ik ben Staff de stafford. In het dierentehuis in Amstelveen kwam ik terecht nadat mijn baasje was overleden. Iets waar ik veel verdriet van heb, maar ik probeer er hier het beste van te maken.

Hond Staff is een echte knuffelkont!

Hond Staff is een knappe reu van 5 jaar oud. Naar mensen is hij vrolijk, het is dan ook een echte knuffelkont! Andere honden vindt hij op zich prima, maar eigenlijk negeert hij de meeste gewoon. Met katten en kinderen is hond Staff niet echt bekend. Het is dan ook onbekend hoe hij daar op zal reageren.

 

Staff buiten en in huis

Staff luistert naar eigen zeggen best goed 😉 en dat zijn wij ook best met hem eens. Hij kan prima even alleen thuis zijn, mits dit niet te lang is en dit rustig wordt opgebouwd. Hij gaat graag samen met jou meerdere keren per dag op stap. Staff vindt het geweldig om naast de fiets te lopen en lekker met een bal te spelen. Vanuit het tehuis doet hij ook mee aan behendigheidstraining en daar geniet hij volop van!

 

Speciale voeding

Het enige waar het  nieuwe baasje even extra rekening mee moet houden, is dat Staff speciaal voer heeft; Anallergenic. Anders krijgt hij allemaal kale plekjes en veel last van zijn oren.

 

Geschikt thuis voor hond Staff

Staff heeft een consequente baas nodig die ervaring heeft met zijn ras. Hij luistert maar heeft daarvoor wel duidelijke grenzen nodig die hem vertellen wat hij wel en niet mag.

Verder plaatsen we hem liever niet in een gezin met kinderen en katten.

 

Meer informatie / interesse?

Denk jij een goede verzorger voor Staff te kunnen zijn, of heb je vragen over deze hond? Neem dan contact op met het asiel Amstelveen:

Mail: asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl

Telefoon: 088-8113440

 

Andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers. Misschien ben jij wel hét geschikte baasje voor deze dieren of ken je iemand die dat mogelijk is. Ze kunnen jouw hulp goed gebruiken!