Scooby is een leergierige kruising herder van 6 jaar oud. Dit sportieve teefje heeft in haar leven al behoorlijk wat pech gehad. Geef jij haar een beter leven?

 

Scooby is een knuffelwaakhond

Deze viervoeter is waaks, maar wel een lieve goedzak. Scooby is bovendien erg leergierig, gek op aandacht en wil graag voor haar baas werken. En zodra je haar vertrouwen gewonnen hebt, is dit teefje een echte knuffelkont.

Dit teefje heeft wel structuur in haar leven nodig. Hoe meer prikkels zij krijgt, hoe drukker en impulsiever ze namelijk wordt. Ze heeft dan geen oog meer voor de baas. In het asiel zorgen ze voor weinig veranderingen en prikkels. Daar merken ze dat die rust Scooby heel goed doet en zien ze een andere hond ontstaan.

 

Scooby’s passie voor trainen

Trainen is  haar lust en haar leven. Scooby is heel goed in denkspelletjes, maar haar specialiteit is het trainen met speeltoestellen. Tijdens het wandelen of fietsen, moet je wel zorgen dat je haar goed onder controle hebt, ze is namelijk beresterk.

 

Tekst gaat verder onder afbeelding.

Treurige geschiedenis

Scooby is via Marktplaats steeds van baas naar baas gegaan. Nu zit ze al zo’n drie jaar in verschillende asielen.

Alhoewel dit teefje een echte knuffelbeer is, heeft ze consequente begeleiding nodig. Een extra aandachtspunt is dat ze de neiging heeft dingen stuk te maken. Dit verergerd wanneer ze alleen is.

 

Geschikt nieuw thuis voor deze hond

Voor Scooby zoeken we een sportieve en consequente basis, die haar begeleidt in het omgaan met drukte. Bovendien moet hij / zij geen andere dieren of kinderen omdat die de hond extra prikkels zullen geven.

 

Ben jij Scooby’s nieuwe baas?

Denk jij deze viervoeter een mooi nieuw thuis te kunnen bieden? Neem dan contact op met dierenasiel De Kuipershoek:

Tel:      088 811 3650

Mail:    Asiel04.Medewerker@dierenbescherming.nl

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers