Hond Roxy is een driejarig teefje en een kruising van een labrador en een Staffordshire Bullterriër. Ze werd alleen achtergelaten, eenzaam vastgebonden in aan een boom… Deze wildebras verdient een forever home. Help jij mee?

 

Hond Roxy kan niet stilzitten

Roxy heeft energie over, stilzitten komt dan ook niet in haar woordenboek voor. Ze is beresterk en gek op spelen, klimmen, rennen en wandelen. Daarnaast heeft deze viervoeter een speciale liefde voor tennisballen. Daar doet ze werkelijk alles voor!

 

Aan de slag met Roxy

Haar focus op tennisballen is ook goed in te zetten wanneer je Roxy iets aan wilt leren. Een handig hulpmiddel dus. Een nieuwe baasje zal met Roxy aan de slag moeten. Een goede begeleiding en opvoeding kan voorkomen dat Roxy echt een opgewonden standje wordt.

Roxy kan nog heel veel nieuwe dingen aanleren. Zo zal ze nog getraind moeten worden in het alleen thuis zijn, het meerijden in de auto en haar frustraties de baas te worden. Maar met geduld, liefde en de juiste trainingen, verwachten we dat dit helemaal goed komt.

 

Geschikt thuis voor hond Roxy

Roxy heeft een consequente baas nodig die stevig in zijn / haar schoenen staat. Zowel mentaal als fysiek. Roxy is bovenal een schat maar wel heel erg sterk. Iemand die zelf een stabiel leven heeft, ervaring heeft met energieke honden en kalmte uitstraalt, is voor Roxy een geschikt baasje.

Roxy past het best in een huis zonder andere dieren en kleine kinderen. Dit vanwege haar onstuimigheid en bovendien houdt ze niet van katten. Op andere honden reageert ze wisselend.

 

Ben jij of ken jij hét baasje voor Roxy?

Ben jij zelf hét baasje voor Roxy of ken je iemand die dat mogelijk is? Informeer dan bij Dierentehuis ’s-Hertogenbosch:

Tel: (+31) 073 641 24 17

Mail: info@dierentehuisdenbosch.nl

 

Andere herplaatsers

Help ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl