Wist je dat grote honden meer kans hebben om last te krijgen van gewrichtsproblemen dan kleinere honden? Om die kans zoveel mogelijk te verkleinen is uitgebalanceerde voeding – afgestemd op de specifieke voedingsbehoefte van grote honden – van groot belang. Gelukkig kun je daarvoor vertrouwen op het Maxi-assortiment van HobbyFirst Canex!

Speciaal voor grote honden zoals Rottweilers en Berner Sennenhonden heeft HobbyFirst Canex Adult Brocks Maxi en Adult Fish & Rice Maxi ontwikkeld. Het grotere formaat van de brokken zorgt ervoor dat de brokken niet te snel naar binnen geschrokt kunnen worden en bevordert het kauwen en daarmee ook de spijsvertering van je viervoeter. De zorgvuldig uitgebalanceerde brokken zijn zorgvuldig afgestemd op de voedingsbehoefte van grote(re) honden en bevatten uitsluitend kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die licht verteerbaar zijn. De brokken zijn dus ook bij uitstek geschikt voor honden die gevoelig zijn voor spijsverteringsproblemen.

Maxi pups en junioren

Naast Canex Adult Brocks Maxi en Adult Fish & Rice Maxi biedt het Maxi-assortiment ook Junior-Puppybrokken Maxi, speciaal ontwikkeld voor opgroeiende pups van grotere en snelgroeiende honden(rassen). Canex Junior-Puppybrokken Maxi bevatten een verlaagd calciumgehalte en een verhoogd eiwitgehalte. Dit zorgt voor een goede opbouw van spiermassa en een evenwichtige skeletontwikkeling. Wist je dat pups die gelijkmatig groeien minder kans hebben op vervelende groeipijnen en andere ongemakken? Dat is dus mooi meegenomen!

Kijk voor meer informatie op www.hobbyfirst.com/canex