Ajax is een 5-jarige Duitse herder die een baasje zoekt die hij levenslang trouw kan blijven. Door domme pech spendeerde hij het grootste gedeelte van zijn leventje in het asiel. Hoog tijd dat iemand hem ziet!

 

Ajax is een serieuze schat

Trouw, aanhankelijk en een beetje eenkennig… Ajax kan het beste omschreven worden als een serieuze schat. Hij zal zijn baas door dik en dun steunen en hem verdedigen wanneer ajax denkt dat het nodig is.

Voor mensen die het asiel bezoeken, komen de mooie kanten van deze reu niet naar voren. Hij voelt zich in de kennel namelijk zo doodongelukkig dat zijn zachtaardige, trouwe ziel pas naar voren komt zodra hij buiten is.

 

Hoe kwam deze hond in het asiel terecht?

Ajax werd als vondeling opgenomen in het asiel. Drie jaar geleden werd hij geadopteerd en kon hij zijn geluk niet op. Het klikte met de andere honden van het gezin en de schat paste zich goed aan.

Maar toen kwam er nog een hond bij en stond er een verhuizing op de planning; stress! Deze gevoelige jongen bleek daar niet tegen bestand. En voordat Ajax beseft wat er gebeurde, zat hij helaas weer in het asiel.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Ajax herder asiel

 

Medische achtergrond

Ajax is gecastreerd en kerngezond.

 

Op zoek naar een nieuw baasje

Voor Ajax zoeken we een nieuw thuis zonder andere honden en kinderen. Voor deze herder zou het ideaal zijn wanneer hij een baasje krijgt waarop hij zich helemaal kan focussen en met wie hij samen kan werken. Bijvoorbeeld wanneer jullie samen op pad gaan of aan een leuke training deelnemen.

 

Wie ziet Ajax staan?

Ajax is door mensen al te vaak en te lang in de kou gezet. Weet jij hem te waarderen en kun je hem een liefdevol thuis bieden? Neem dan contact op met Noodasiel Lommel:

Tel: +32 (0)11 56 23 73

Mail: noodasielnoordlimburg@gmail.com

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers