Harm is een kruising Greyhound van 4,5 jaar oud. Deze gecastreerde reu maakt je met zijn bruine ogen en zachtaardige karakter binnen no time verliefd. Toch zit hij al weer een tijdje in het asiel. Geef jij hem een gouden mand?   

 

Harm kijkt eerst de kat uit de boom

Deze schat is lief, zacht, niet waaks, bijzonder energiek en gek op mensen. Bij vreemden kan hij echter eerst wat terughoudend zijn. Harm heeft bij de eerste kennismaking gewoon even wat tijd nodig. Maar heb je zijn vertrouwen eenmaal gewonnen, dan geeft deze reu zich helemaal.

 

Levensgenieter die bruist van energie

Harm barst van de energie en houdt ervan om lekker te spelen, te wandelen en samen op avontuur te gaan. Af en toe, als zijn energie hem even te veel wordt, heeft hij zijn ‘gekke vijf minuten’. Dan raust hij over het grasveld, waarbij hij alle hoeken tegelijk probeert te raken.

 

Hoe kwam Harm in het asiel terecht?

Harm werd als zwerver bij een asiel binnengebracht, maar medewerkers geloofden destijds al niet dat hij dat echt was. Daar was deze hond veel te lief en goedgemanierd voor; hij was duidelijk goed gesocialiseerd. Toch kwam niemand Harm ophalen en werd er gezocht naar een nieuwe baas.

In het vorige asiel waar deze lieverd zat, lukte het niet om een nieuw thuis voor hem te vinden. Daarop is besloten om Harm te verhuizen naar het asiel in Dordrecht. Hopelijk lukt het in deze regio wel om een forever home voor hem te vinden.

 

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

harm asiel herplaatser

 

Een beetje mank…

Eén van de pootjes van Harm is na een operatie niet volledig hersteld, daardoor loopt hij een beetje mank. Hij is echter nog altijd zeer actief en enthousiast, dus echt last lijkt hij er nu niet van te hebben. In het asiel wordt momenteel bekeken of het voor de langetermijn toch beter is om het betreffende pootje alsnog te behandelen. Verder is de hond kerngezond.

 

Geschikt thuis

Harm heeft een actief baasje nodig. We zoeken iemand die veel met hem wil ondernemen, lekkere lange wandelingen maakt en met deze knapperd aan de slag wil.

 

Wil jij kennismaken met Harm?

Kun jij Harm een nieuw thuis en actief leven bieden? Neem dan contact op met Dierenzorgcentrum Louterbloemen:

Tel:                       078 613 7902

Website:            louterbloemen.nl

 

Help ook de andere herplaatsers

Bekijk ook de andere herplaatsers op hartvoordieren.nl. Wellicht kun je hen een nieuw thuis bieden of kan iemand in jouw netwerk dat. Help mee!

Ja, ik ben ook benieuwd naar andere herplaatsers